П`ятниця, 19.04.2024, 11:58
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 12 » «Я гордий тим, що українець зроду…» презентація книги "Вклоняємось доземно українському солдату"
17:18
«Я гордий тим, що українець зроду…» презентація книги "Вклоняємось доземно українському солдату"

«Я гордий тим, що українець зроду, що українською молюся і співаю. Освідчуюсь тобі в любові, мій народе, і лиш тобі на вірність присягаю…» — ці слова Володимира Майструка є життєствердним лейтмотивом вчинків головних персонажів книги "Вклоняємось доземно українському солдату", виданої колективом газети «Народна армія», з презентацією якої 02.02.2016р. Василівська центральна районна бібліотека для дорослих завітала до студентів ДНЗ «Василівський професійний ліцей».

Бібліотекар Любов Маслова наголосила, що проект є унікальним, бо це — жива історія, яка дозволяє доторкнутися до історії кожного бійця, який став на захист Батьківщини, коли ворог прийшов на поріг рідного дому.

Книга є даниною усім, хто з честю виконує свій військовий обов’язок заради майбутнього нашої держави.

До видання увійшли розповіді про українських військовослужбовців, їх важку солдатську роботу. Це щемливі історії про те, як війна ламає людські долі. Це розповіді про людей, для яких майбутнє України справді — понад усе. Це книга про справжніх патріотів.

Презентуючи книгу, бібліограф Вікторія Путілкіна зазначила, що головні її персонажі — люди, різні за віком, професією, і походять з різних куточків країни. У кожного з героїв цього видання, в кожного з тих, хто перебуває на оборонних рубежах, своя життєва історія, а нині одне спільне завдання — відстояти Україну.

Окрім героїчних історій у збірці розміщені фоторепортажі з передових позицій, зроблені військовими журналістами, розповіді про активних бійців волонтерського фронту, звернення матерів і дітей до військових, які зворушили юні серця юнаків і дівчат, а у останніх на очах навіть забриніла сльоза.

А серед списку нагороджених учасників  АТО присутні шукали своїх земляків…

Війна обов’язково закінчиться. В пам’яті українського народу від сьогодні й навіки залишиться подвиг українського солдата. Про нього буде написано ще багато нових книжок, пісень, знімуть кінофільми. І головною тезою в їхніх текстах і сценаріях будуть слова Івана Багряного: «Ми є. Були. І будем ми! Й Вітчизна наша з нами».

Переглядів: 617 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29