П`ятниця, 26.04.2024, 12:10
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 12 » День перемоги!
09:50
День перемоги!

 День Перемоги — свято, яке почали відмічати як день закінчення страшної, безмірно жорстокої війни, яка тривала 1418 днів.

Шлях до перемоги був довгим випробуванням. Вона була завойована мужністю, бойовою майстерністю і героїзмом радянських воїнів на полях битв, самовідданою боротьбою партизан і підпільників за лінією фронту, щоденним трудовим подвигом працівників тилу, об’єднаними зусиллями антигітлерівської коаліції і антифашистського руху.

У ці травневі дні ми згадуємо трагічні й героїчні сторінки історії нашої країни і всього світу. Друга світова війна торкнулася кожної української сім'ї. Кожного року ліцеїсти вшановують пам'ять жертв і переможців битви з фашизмом. Створюється Солдатський привал, на який запрошуються ветерани Другої світової війни, Діти війни та Ветерани праці.

 Учні разом із керівником гуртка «Ліцеїст» Супрун О.П. підготували святковий концерт. Чарівні ведучі Фролов М.М. (майстер виробничого навчання) та учениця групи 56 Об-3, президент учнівського самоврядування Шведова Дана відкрили святкову програму, в якій звучали воєнні пісні, у виконанні: Артамонова Марка (54 Т-3), Склюєвої Тетяни (58 К-2), Ященко Тетяни (60 К-1) та Лебідь Альона (випускниця гр. 55). Бєльова Олександра (58К-2) вразила до глибини душі присутніх віршем «Детский ботинок» про дітей в концтаборах. Кожен номер супроводжувався відеороликами та презентаціями. Кожному ветерану була віддана шана, підготовлена презентація, в якій згадувалась нелегка доля цих героїчних людей.

Привітання зі святом та слова вдячності висловили ветеранам заступник директора з виховної роботи ДНЗ «Василівський професійний ліцей» Дашковська Н.М., Василівський міський голова Цибульняк Л.М., голова районної ради  ветеранів Лобинцев С.В. та голова міської ради ветеранів Слободян Л.А.. Вони в свою чергу презентували пісні у виконанні членів Союзу ветеранів нашого міста Рибалки Валентини, Нефедової Раїси та подарували запашний пиріг учням-артистам.

Ветерани, колектив та учні ліцею висловлюють щиру подяку спонсору свята приватному підприємцю Щербаку Віталію Вікторовичу, який подарував поважним гостям листівки, квіти та святковий обід.

Схиляємо голови й віддаємо шану українським Героям, що у часи воєнного лихоліття незламно боролися за визволення рідної землі від жорстоких загарбників.

Нехай болючі уроки історії додають нам мудрості й сили духу, а Перемога лишається символом національної гордості, військової слави й доблесті українського народу, навіки вписаним у героїчний літопис Вітчизни.

Переглядів: 459 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031