Четвер, 28.03.2024, 23:44
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 30 » Байда 3D-кіно!
15:26
Байда 3D-кіно!

Навчальний рік майже добіг свого завершення і підводячи підсумки за активністю учнів у житті ліцею адміністрація ДНЗ «Василівський професійний ліцей» подарувала найактивнішим подорож до кінотеатру  «Байда» у м.Запоріжжя.

Сеанс, із запропонованого переліку, ліцеїсти обирали самі – частина обрала художній фільм «Світ Юрського періоду», а частина мультфільм «Думками на виворіт».

Таким чином, 18 учнів ліцею відвідали 3D фільм «Світ Юрського періоду», який є своєрідним продовженням відомої історії попередніх фільмів про динозаврів з серії «Парк Юрського періоду» де людина, як вища істота все одно не власна над створіннями нашого минулого.

Перед  глядачами постала історія відновлення «Парку» після всіх його трагічних подій. Люди змогли створити реальний «Світ динозаврів» і забезпечити необхідну охорону. Та, як це завжди відбувається в сучасному світі, щоб забезпечити інтерес до відвідування острова та ще більшого збагачення власників, в лабораторіях з можливістю використання ДНК різних видів доісторичних тварин створюються нові види, починають нехтуватися заходи безпеки і це призводить до катастрофи. Але це ж фільм… Довіра, дружба, підтримка, любов та небайдужість головних героїв рятують світ!

«- Ой, мені Жека звонив, щас перезвоню йому… - Ні, Тоха не звони – я йому сам ща позвоню, скажу шо тебе динозаври з’їли!» - саме таку фразу від учнів ліцею було почуто, коли закінчився перегляд кінофільму «Світ Юрського періоду».

Діти були задоволені, весь час подорожі додому вони обговорювали ті чи інші сцени з фільму, та найбільше всіх вразило те, що будь-яка істота, хай навіть динозавр, якщо до неї ставитися добре, відкрито, без  жодних проявів агресії, стане вашим найкращим другом! Саме це сталося з головним героєм та його друзями-велоцерапторами, які віддали своє життя захищаючи його!

В свою чергу, 12 учнів, які обрали 3D-мультфільм «Думками на виворіт» мали трохи більше часу до сеансу. Тому для них було організовано невеличку прогулянку Запоріжжям. Діти мали змогу пофотографуватися на фонтанах та площах славного міста. На бульварі Шевченко всі учні по черзі сфотографувалися з легендарною вчителькою з кінофільму «Весна на Заречной улице».

Багато з тих хто бачив трейлер до мультфільму сподівалися побачити дитячу комедію, але екранізація виявилася досить повчальною і зворушливою.

Людиною керують емоції — Радість, Печаль, Страх, Відраза і Гнів, які є причинами всіх наших вчинків. Головна героїня, дівчинка на ім’я Райлі в короткі терміни кардинально змінюється і це починає лякати її батьків: вони не можуть зрозуміти, як простий переїзд міг настільки змінити спокійну, тиху і веселу дівчинку. Але найстрашнішим є те, що ніхто не знає, що робити і як боротися проти постійного суму, який охопив беззахисну дівчинку. У мультику можна побачити як насправді діти переживають проблеми перехідного віку, сімейні проблеми і знайомства з новими людьми і новим місцем.

Після перегляду мультфільму учні розповідали, що кожен з них відчув себе на місці головної героїні. За їх словами, вони нарешті зрозуміли що відбувається у них в голові коли щось змінюється або руйнуються якісь сподівання, надії…

Ввесь час подорожі додому багато згадували своє дитинство, коментували один одного, яка ж емоція ними керує зараз і дійшли єдиного висновку – вони стомлені, але шалено щасливі!!!

 

 

Переглядів: 511 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930