Вівторок, 16.04.2024, 13:03
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 5 » День відкритих дверей
16:30
День відкритих дверей

На передодні травневих свят Василівський ліцей радо вітав в своїх стінах всіх бажаючих на «День відкритих дверей».

Навчальний заклад відвідали учні з всіх шкіл міста Василівка та кількох шкіл Василівського району. Вони мали змогу оглянути матеріально-технічну базу ліцею, познайомитися з викладачами та ліцеїстами.

Нелегку роботу з організації та проведення взяли на себе вихованці гуртка «Ліцеїст». Учні розробили та представили презентації своїх професій. Екскурсію навчальним закладом, його майстернями та територією також проводили учні ліцею. Вони поділили гостей на групи за якими закріпили по 2 екскурсоводи, які розповідали про історію ліцею, розміщення класних кімнат, оснащення лабораторій та майстерень, бібліотеку, їдальню, в якій працюють учні професії «Кухар» та «Продавець», показали під час екскурсії гарно впорядковані ліцеїстами клумби з трояндами та іншими різними квітами, особливим здивуванням для гостей було те, що цими клумбами опікуються хлопці професії «Тракторист-машиніст».

В лабораторії з технології приготування їжі, професія «Кухар», гості мали змогу не лише спостерігати процес приготування вареників, а й скуштувати смачних вареничків. В майстерні професії «Слюсар-ремонтник» дізналися про те, як самостійно виготовити гайковий ключ. До речі, практично всі інструменти: гайкові ключі, молотки, зубила та ін. виготовляються саме учнями ліцею. В магазині-лабораторії професії «Продавець» бажаючі мали змогу познайомитися з новітнім ваговимірювальним та електронним касовим обладнанням.

Після презентування професій гості були запрошені на майстер-класи з виготовлення подарункових наборів та видів оформлення подарунків, а також на майстер-клас з декоративної нарізки фруктів та овочів, кожен бажаючий мав змогу спробувати власні сили в загортанні подарунків та нарізуванні фруктів і овочів.

День відкритих дверей в ліцеї для гостей не обмежився лише презентаціями професій та екскурсією. Талановиті, обдаровані ліцеїсти вирішили показати, що життя в ліцеї не обмежується лише навчанням, а й досить бурхливо розвиває різні напрямки - це різноманітні позакласні заходи, і гурткова робота з декоративно-ужиткового мистецтва, і концертна діяльність.

Зважаючи на те, що попереду всіх чекає свято «Дня Перемоги», ліцеїсти підготували концерт саме на відповідну тематику. Зі сцени звучали вже звичні всім пісні воєнних років: «22 июня», «Журавли», «На безымянной высоте» та більш сучасні «О той войне», «Свята Перемога» та ін. кожна пісня, вірш, чи то слова ведучих, супроводжувалися відеороликами відповідно до тексту, що робило концерт більш насиченим та яскравим. До створення відео-супроводження були задіяні найкращі учні з професії «Оператор комп’ютерного набору», от тут вони і показали свій справжній талант та майстерність.

Загалом день був дуже насиченим, яскравим та позитивним.    

Переглядів: 494 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031