П`ятниця, 29.03.2024, 08:46
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 19 » Країна майбутніх професій
08:00
Країна майбутніх професій

        Уявлення про майбутню професію формується у дитини змалку. Це і приклад батьків, родичів, кумирів улюблених фільмів, друзів тощо. Правильно обрана професій є гарантом формування повноцінної особистості, коли улюблена справа, або хобі, гарантує дохід та задоволення від того чим займаєшся.

       ДНЗ «Василівський професійний ліцей» для молодших школярів Василівської гімназії «Сузір’я» організував та провів екскурсію-пригоду «Країна майбутніх професій». Школярі стали свідками казкової пригоди разом з піратами (Решетник С.В., Супрун О.П., Прокопенко Н.А., Фролов М.М., Артамонов М.В.) за допомогою «старовинних» карт шукали скарби. За маршрутами карт приховувалися робітничі професії, за якими здобувають освіту ліцеїсти.

     «Бухта веселих кухарят» символізувала професію «Кухар». Учні ліцею розповідали маленьким відвідувачам про престижність професії. Прикрашали печиво. Знайомили з матеріально-технічною базою лабораторії.

    «Фортеця торгівця» та «Пристань піратки» символізували професію «Продавців продовольчих та непродовольчих товарів». Учні, майстер виробничого навчання Попова Г.П. та викладач Діденко Н.А. вчили школярів за допомогою техніки оригамі робити гаманці, відгадували загадки про професію.

   «Форт дорожніх кораблів» приховував професію «Водіїв, слюсарів-ремонтників та трактористів». За допомогою гри «Крокодил» дітки розгадували марку автомобіля, де була захована карта. Майстром виробничого навчання Бучневим Ю.І  проведено майстер-клас з водіння.

     Для маленьких школярів проведено екскурсію ліцеєм вони відвідали класні кімнати навчального корпусу, лабораторії, гараж.

     Цей захід був направлений на популяризацію робітничих професій.   Ми довели, що навчатися не тільки корисно, але і дуже цікаво. По закінченню екскурсії на дітей чекали призи-солодощі, приготовлені власноруч учнями-кухарями нашого ліцею.

     Головним завданням для нас, як організаторів, було створення позитивного інформаційного простору про світ професій в Україні, ми не тільки забезпечили змістовне дозвілля молодших учнів, а і звернули увагу дітей та необхідність проведення профорієнтаційної роботи починаючи з дитинства.

Переглядів: 472 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930