Четвер, 28.03.2024, 12:40
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 15 » "Покровський ярмарок" в ліцеї 13.10.2015 р.
16:25
"Покровський ярмарок" в ліцеї 13.10.2015 р.

Гей, на ярмарок  хутчіше,
І не пішки, а бігом!
То ж збирайтесь веселіше
Всі на ярмарок – гуртом!

          Останнім часом по всій Україні відновлюються її давні традиції, започатковуються нові свята. Державний навчальний заклад «Василівський професійний ліцей» не став осторонь цих традицій і свят. Так було вирішено започаткувати традицію щороку, в середині жовтня, святкування в ліцеї «Покровського ярмарку». Всім відомо, що віднедавна 14 жовтня є Днем захисника України, то чому саме ярмарок і саме «покровський»? А тому, що середина осені -  це пора, коли урожай зібрано, комори повні, а надлишки можна продати, або обміняти на щось потрібне, послухати гарних пісень, подивитися на майстрів та себе показати. А ще  з давніх давен 14 жовтня вся Україна святкує день Покрови Пресвятої Богородиці, яка була заступницею справжніх українських лицарів-захисників – козаків.

          Таким чином, «Покровський ярмарок» ДНЗ «Василівський професійний ліцей» об’єднав цілих три свята і започаткував нову традиції вшанування Захисників України, святкування Дня Покрови та ярмарку дарів осені.

          На своє свято учнівський колектив та адміністрація ліцею запросили багато шанованих гостей з усієї області.

          Учасників ярмарку вітали голова Василівської районної ради Калінін Д.С., директор НМЦ ПТО Паржницький О.В. Представник Департаменту освіти і науки Запорізької області Прийменко Г.В., яка також привітала всіх учасників ярмарки від імені директора Департаменту Озерової Т.Я.  Не забарилися з вітаннями і співзасновник ФГ «Таврія-Скіф» Каліман О.А. та

          Гості бажали учнівському колективу та адміністрації ліцею миру, злагоди, процвітання та натхнення у всіх звершеннях та починаннях.

          Також, на свято влаштоване ліцеїстами завітали учні зі шкіл району, представники дитячих садків, районного відділу культури, районного центру зайнятості, фермерських господарств та інших різних організацій.

          І чого тільки на цій ярмарці не було! Крутобокі гарбузи, які так і просилися на кашу до горщика, червонобокі яблука, жовті груші, соковиті сливи, медовий виноград, різна випічка та солодощі дуже хотіли, щоб ви їх скуштували і купили.

          На ярмарок всі поспішали, на ярмарок веселий, на ярмарок багатий, всіх було чим здивувати, і усім було що придбати. Там, співали, сміялись та ще й жартували, та про предків своїх славних з шаною згадали.

          Гостей розважали жартами, гуморесками, уривками з вистав, також кожен бажаючий мав змогу спробувати свої сили в різних майстер-класах з креативного карвінгу (викладач Кудіна Любов Іванівна, майстер в/н Карпенко Анна Вікторівна), створення браслетів (вихователь Москаленко Алла Василівна, учениці гр 56 і 55 Шведова Дана, Здоренко Аліна), складанні оригамі (лаборант Степанюченко Оксана Володимирівна) та опануванні мистецтва упакування подарунків (майстер в/н Попова Галина Петрівна). І найголовніше, мали змогу танцювати під запальні українські пісні у виконанні ліцеїстів.

          Велика подяка у підготовці свята:

          керівнику гуртка "Ліцеїст" Супрун Ользі Петрівні,

          Чарівним ведучім: Степанюченко Оксані Володимирівні та учню гр. 20Т Фролову Максиму

       Не менш велика подяка гумористам: учням гр. 54Т Горбенко Олексію, Гомонову Владиславу і учениці гр. 56Об Титаренко Лідії та учасникам вистав майстрам в/н Махмудовій Вікторії Іванівні та Карпенко Анні Вікторівні і учню гр. 54Т Артамонову Марку.

          Пісні виконували: Лобинцева Дар'я (гр. 58К), Кісельова Лілія (гр. 18 П), Лебідь Альона (гр. 55К), Іванова Ірина (гр. 55 К)

І всім-всім хто доклав зусиль до створення справжньої теплої, дружньої, святкової атмосфери.

Переглядів: 466 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031