П`ятниця, 29.03.2024, 00:36
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 13 » «Покровський ярмарок»
14:44
«Покровський ярмарок»

На чисельні прохання учнів ліцею, ради учнівського самоврядування, через неможливість більшості учнів прийняти участь в обласному «Покровському ярмарку». Творча ініціативна група колективу викладачів, майстрів виробничого навчання нашого навчального закладу прийняла рішення про проведення аналогічного свята в ліцеї. Так 12 жовтня 2017 року на базі державного навчального закладу «Василівський професійний ліцей» пройшло розважально-патріотичне свято «Покровський ярмарок», на який ми запросили не тільки учнів та батьків ліцею, а й більше ніж 300 старшокласників навчальних закладів міста Василівка. Відкрила свято директор ДНЗ «Василівський ПЛ» Палига О.В., яка привітала гостей та поздоровила присутніх з Покровою Пресвятої Богородиці та з Днем захисника України.

Не залишилося наше свято поза увагою шановних гостей. Учнівську молодь міста привітали голова Василівської районної ради Калінін Д.С., представник Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА Прийменко Г.В., директор науково-методичного центру ПТО у Запорізькій області Паржницький О.В., Василівський міський голова Цибульняк Л.М., генеральний директор ТОВ «Василівський завод МК» Шеремет О.М. та інші.

Під час проведення свята ми не тільки продемонстрували робітничі професії, яким навчаємо ліцеїстів, але й намагалися зацікавити учнівську молодь, саме тими професіями, які є популярнішими на ринку праці сьогодні «Кухар», «Продавець продовольчих товарів. Продавець непродовольчих товарів», «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1», «В1»); слюсар-ремонтник; водій автотранспортних засобів (категорії «В», «С»)».

Ми провели цікаві майстер-класи: «Декоративне зав’язування шарфів та краваток», «Святкове оформлення подарунків», «Креативну нарізку овочів та фруктів», « 3-D оформлення виробів з тіста», «виготовлення «Дерева щастя», «Випилювання ключів».

Весь захід супроводжувався розважальною програмою, цікавими конкурсами, піснями, продажем духмяної випічки. Більшість гостей отримали креативні сувеніри та смаколики виготовлені власноруч учнями та майстрами виробничого навчання.

Сподіваємось, що свято стане поважною традицією на довгі роки.

 

Переглядів: 670 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031