Субота, 20.04.2024, 16:56
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 13 » Покрову зустрічали з Днем міста вітали!
13:57
Покрову зустрічали з Днем міста вітали!

Традиційно на початку жовтня Державний навчальний заклад «Василівський професійний ліцей» приймав участь у «Покровському ярмарку» в м.Запоріжжя. Наш навчальний заклад представляв робітничі професії «Кухар», «Продавець продовольчих товарів. Продавець непродовольчих товарів», «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1», «В1»); слюсар-ремонтник; водій автотранспортних засобів (категорії «В», «С»)», яким навчає учнівську молодь з усієї Запорізької області. За допомогою майстер-класів, продажу сувенірів, виробів з тіста, виставки поробок, виготовлених власноруч талановитими учнями, викладачами, майстрами виробничого навчання – ми намагалися донести відвідувачам ярмарку, що ми не тільки сучасні, креатині, а й одні з найкращих.

Під час заходу, на запрошення ведучих нашого ліцею, до нас завітали найповажніші гості губернатор області Костянтин Бриль, голова Запорізької міської ради Володимир Буряк, заступник директора департаменту - начальник управління Віктор Захарчук та інші, які стали не тільки учасниками театралізованої вистави в українських традиціях, але й скуштувати нашу продукцію (запашні булочки, млинці, кекси, пиріжки тощо), отримати на згадку креатині сувеніри та гарний настрій.

Участь у «Покровському ярмарку» дає можливість не тільки рекламувати свій навчальний заклад, але й подивитися на інших, обмінятися досвідом, що в свою чергу, відкриває навчальному закладу інші перспективи та можливості.

Від імені директора ліцею виносимо подяку колективу державного навчального закладу «Василівський професійний ліцей», а саме: старшому майстру Решетник С.В., керівнику гуртка Супрун О.П., викладачеві Діденко Н.А., майстрам виробничого навчання Фролову М.М., Поповій Г.П., Антоненко Л.В., Голубєвій О.А., Сірій Л.В., кухарю Кутровій Р.І., вихователю гуртожитку Москаленко А.В. та особлива подяка за креативність в оформлені сувенірних подарунків Тонієвич О.О. та Кадигробовій Л.Ю.

.

Переглядів: 649 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031