П`ятниця, 29.03.2024, 17:34
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Семінар-практикум педпрацівників ПТНЗ з професії харчової промисловості та торгівлі
09:35
Семінар-практикум педпрацівників ПТНЗ з професії харчової промисловості та торгівлі

            Державний навчальний заклад «Василівський професійний ліцей» гостинно зустрічав 26.10.2017 року обласний семінар-практикум педагогічних працівників ПТНЗ харчової промисловості і торгівлі з професії «Кухар, продавець». До нас завітали майстри виробничого навчання з усієї Запорізької області та стали учасниками відео презентації, відкритого уроку, майстер класів, екскурсій з використанням інноваційних форм, методів та технологій.

            Захід розпочала директор ліцею Палига О.В., яка привітала учасників семінару, розповіла про історію створення та становлення навчального закладу, ознайомила з робітничими професіями, які навчає ліцей, поділилася з присутніми досягненнями та змінами, які відбуваються в нашому навчальному закладі, подякувала району та місцевій радам за фінансову підтримку у покращенні матеріально-технічної бази, звернула увагу на присутніх на заході соціальних партнерів та роботодавців, які є гідними партнерами з питань працевлаштування та проходження виробничої практики для наших учнів та випускників.

            Про проблеми та потреби в робітничих кадрах на сучасному етапі в різних галузях промисловості розповіла  директора районного центру зайнятості – Грушко О.Д., яка в свою чергу подякувала керівництву ліцею, у підготовці груп з професії « Продавець продовольчих товарів; продавець непродовольчих товарів»,  Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Тракторист-машиніст та устаткування. Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «А1»). Водій автотранспортних засобів (категорія «В» і «С»)» .

            Учасникам семінару продемонструвала доповідь-презентацію «Інноваційні підходи до організації уроків професійно-технічної та професійно-практичної підготовки з професій «Харчової промисловості та торгівлі» голова методичної комісії з професій «Кухар, продавець» Діденко Н.А.

      Потім учасники семінару відвідали відкритий урок «приготування різних начинок для виробів з тіста» під час якого майстер виробничого навчання Мухіна О.Ю. на високому професійному рівні за допомогою сучасних технологій, відеороликів, особистого показу та презентацій домашнього завдання навчала учнів практичним навичкам з професії «Кухар». Учні групи 58 К-2 продемонстрували високі знання з технології приготування начинок для виробів з тіста. Також гості стали учасниками майстер класів «Оформлення святкових та креативних подарунків» (провела майстер виробничого навчання  Сіра Л.В.), «Зав’язування шарфів та краваток» ( провела майстер виробничого навчання Попова Г.П), «Нарізування овочів «Осінній калейдоскоп» ( провели майстер виробничого навчання Голубєва О.А.,  викладач Кудіна Л.І. та учні групи 60 К-2 Нечет Руслан, Красюков Максим), а особливе захоплення у присутніх викликав майстер-клас «Солодкі страви» (провела молодий майстер виробничого навчання Антоненко Л.В), під час якого присутні мали змогу не тільки оцінити професійні здібності молодого спеціаліста, але й скоштувати десерти.

            Учасники семінару познайомилися в ході екскурсії з матеріально технічною базою ліцею, відвідали виставку декоративно-ужиткового мистецтва «Ліцейна скарбничка», музей, бібліотеку, пройшлися затишними класами, лабораторіями, їдальнею, актовою залою.

            Так непомітно в дружньо гостинній співпраці сплинув час семінару, присутні відмітили високий фаховий рівень майстрів виробничого навчання та викладачів в організації та проведенні семінару, ділилися власним досвідом, загальним враженням від навчального закладу, максимальній участі ліцеїстів в усіх заходах.

Сподіваємося, що більшість присутніх повернувшись до своїх навчальних закладів поділяться зі своїми колегами та учнями досвідом. Яким  із задоволенням ділилися працівник ліцею

                    

 

 

Переглядів: 802 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031