П`ятниця, 19.04.2024, 14:48
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Травень » 26 » Тиждень безпеки дитини та День цивільного захисту
10:59
Тиждень безпеки дитини та День цивільного захисту

http://5fan.ru/files/0/5fan_ru_2333.html_files/rId6.jpg Найвища цінність суспільства – людина. Проте з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на її життя і здоров'я. Діти - найменш захищена частина суспільства. Опинившись в епіцентрі екстремальних подій, вони не завжди вміють і знають, як діяти в несприятливих умовах. І це часто приводить до невтішних наслідків.

Проблема безпеки дитини, її уміння захистити себе завжди була актуальною, а останнім часом загострюється все більше.

З метою формування ціннісного ставлення до свого здоров’я, вміння діяти в випадках загрози власному здоров’ю, виховання поважного ставлення до безпеки людини, формування у підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя, усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають під час порушення життєвого процесу у побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі в ДНЗ «Василівський професійний ліцей» в період з 16.05 по 20.05.2016 був проведений «Тиждень безпеки дитини та День цивільного захисту»

В рамках тижня були проведені лекторій з питань дотримання правил поведінки в надзвичайних ситуаціях, профілактичні бесіди на тему: «Безпечний інтернет» та «Коректна поведінка в інтернеті».

На загальноліцейних батьківських зборах 20 травня серед інших питань розглянуто «Правила поводження з підозрілими та вибухонебезпечними предметами»

18 травня 2016 року в ліцеї відбувся «День цивільного захисту» під час якого були проведені: відеолекторій з питань зброї масового знищення та правил поведінки в надзвичайних ситуаціях, практичне заняття на тему «Дії населення при одержані сигналів про повітряну та вогневу загрозу з евакуацією учнів, вчителів та обслуговуючого персоналу», практичні заняття з надання медичної допомоги та транспортування потерпілих. Серед учнів які проживають у гуртожитку проведено лекторій «Правила поведінки на залізниці».

Та найбільше всім запам’яталися та принесли найбільше враження тренування з питань Цивільного захисту за участю представників підрозділу ГУДСН, а саме практичні заняття з пожежогасінням під керівництвом представників даного підрозділу.

Для більшої інформативності учасників навчально-виховного процесу інформаційні стенди було оновлено пам’ятками з дій при аваріях та вибухами та пожежами, вибухонебезпечними і підозрілими предметами. Про сигнали оповіщення населення при НС мирного часу, що таке надзвичайний стан, що означає режим надзвичайної ситуації та підвищеної готовності, що таке військове становище.

Основна мета проведення «Тижня безпеки дитини та Дня цивільного захисту» досягнута та головні завдання виконані.

Переглядів: 535 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031