П`ятниця, 29.03.2024, 11:42
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 28 » VII Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті - 2015»
15:34
VII Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті - 2015»

20-22 жовтня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся Сьомий Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті - 2015».

      Організаторами форуму були: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Компанія «Виставковий Світ».

      Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Інноватика в сучасній освіті» з 2014 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні.

      Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» - найбільший в Україні професійний форум освітніх, наукових та науково-технічних інновацій, який з 2009 року представляє виставку національних і закордонних навчальних закладів; експозицію виробників і дистриб'юторів навчального обладнання та техніки, програм та рішень для освіти; проводяться науково-практичні конференції, семінари, презентації; конкурси для закладів освіти.

    Даний форум проводиться з метою привернути увагу до нагальних питань розвитку співробітництва за широким спектром проблем навчального, наукового та дослідницького напрямів, забезпечити діалог виробників і споживачів освітніх технологій, залучити дітей і батьків в процес вибору траєкторії майбутньої професії, обговорити можливості співпраці в науково-технологічній сфері та створення умов для розширення міжнародного співробітництва, презентувати сучасні технології, останні тренди, нові рішення для підвищення якості освіти та прискорення інтеграції національної освіти до європейського освітнього простору.

      Під час роботи форуму відбулися презентації досягнень закладів освіти з упровадження інновацій в діяльність навчальних закладів.

      ДНЗ «Василівський професійний ліцей» також прийняв участь у конкурсі в номінації «Вектори інноваційного розвитку системи професійно-технічної освіти». Викладач ліцею Притула Інна Анатоліївна підготувала науково-практичну роботу в якій надала теоретичне обґрунтування інноваційним технологіям та узагальнила досвід роботи викладачів та учнів навчального закладу з цього питання. Її роботу було надано для участі у виставці на  Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті - 2015».

В своїй номінації ДНЗ «Василівський професійний ліцей» був удостоєний Почесної нагороди Лауреат конкурсу І ступеня національного виставкового конкурсу.

Директору ліцею Пализі Олені Валеріївні нагороду особисто вручив директор департаменту професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки України, кандидата економічних наук, доцент, Супрун В’ячеслав Васильович, який подякував за плідну роботу колективу ліцею та висловив надію на подальшу співпрацю.

 

 

 

Переглядів: 537 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031