Субота, 27.04.2024, 02:09
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 1 » З КОХАННЯМ В СЕРЦІ
17:07
З КОХАННЯМ В СЕРЦІ

«З коханням в серці» - таку назву обрали організатори конкурсу талантів у ДНЗ «Василівський професійний ліцей», бо кохання об’єднує людей різних, як національностей так і країн. Чому? Бо любові не потрібна мова – вона зрозуміла усім серцям.

Кохання потрібне всім, особливо зараз, коли у світі багато ненависті й страждань, іноді хочеться відвернуться від нього й не дивитися більше ніколи... Але, тільки одне почуття втримує від цієї дії... Почуття, що поєднує всі відчуття й можливості людини сприймати світ. Його можна чути, бачити, говорити і доторкнуться до нього, це почуття - кохання, саме істинне, безкорисливе почуття. І здається що серце в тебе є, але в той же час воно належить іншому...

Так і учасники конкурсу дарували своїми виступами свої серця глядачам і в той же час захоплювали серця глядачів собі.

Прийняти участь у конкурсі мали змогу всі бажаючі, як учні ліцею так і його працівники. Кожен конкурсант готував свій виступ ретельно з усією відповідальністю та жагою до перемоги.

Журі у складі: Дашковська Н.М., Вайло Л.В., Тинкалюк Л.О., Решетник С.В. визначили кількість номінацій за якими були обрані переможці. У номінації «Співаки» перемогу отримав дует учениць групи 56Об-2 Шведової Дани та Каулька Юлії. Учениця групи 55К-3 Сальникова Валерія своїми граційними рухами виборола перемогу у номінації «Танцюристи», а учениця групи 58К-1 Бєльова Олександра вразила всіх своїм віршем «Мамо мені вже не 16», завдяки якому отримала перемогу в номінації «Читці», найбільшим враженням концерту стала театралізована мініатюра «Панянка – селянка» у виконанні учня групи 53П-3 Діденко Євгена та учня групи 57Т-1 Беца Сергія, зал обдарував оваціями хлопців, а журі просто не могло не оцінити їхню майстерність найвищою нагородою.

Серед працівників ліцею у номінації «Співаки» перемога дісталася майстру виробничого навчання спеціальності «Оператор комп’ютерного набору» Махмудовій Вікторії Іванівні, яка своїм янгольським голосом та чарівною піснею «Колискова» не залишила байдужою жодної людини у залі.

Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася в холі ліцею в перший день весни, що по-своєму було досить символічно.  

Всі учасники конкурсу «З коханням в серці» отримали свої нагороди та подяки за участь.  

Переглядів: 438 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031