Четвер, 25.04.2024, 20:15
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 23 » З Новим роком!
17:22
З Новим роком!

З Новим роком! Наближається свято і все частіше звучать ці вітання: «З Новим роком!» А в душі оживає казка. Та давня-давня, коли ми були маленькими і чекали на Діда Мороза. Чекали з таким трепетом і надією, що довго не засинали, а сподівався хоч краєчком ока побачити його, сказати йому добре слово за подарунки, які на ранок будуть обов’язково під зеленою пахучою ялинкою...

Проходять роки, а та давня казка залишилася з нами на все життя. І, будучи вже дорослими, ми так само чекаємо новорічного дива, яке повинно статися в цю чарівну і казкову ніч. Так добре, коли це диво все ж стається. Хоч на одну мить свято Нового року повертає нас у чарівну казку, повертає в пору дитинства і юності, до тих дивних і неповторних хвилин щастя, яке ми вже колись відчували. І кожного Нового року ми знову і знову чекаємо дива, неповторної казки.

Свою казку учні та колектив ДНЗ «Василівський професійний ліцей» дочекалися 23 грудня.

Цього святкового, неповторного вечора чарівні ведучі, Фролов Максим та Кисельова Лілія, разом вели учнів Новорічною казкою, де співали пісень, читали вірші, грали в ігри, шукали зірку з Новорічної Ялинки, задобрюючи Бабу Ягу, яку чудово зіграла Лебідь Альона. Зірку загальними стараннями було повернуто, ялинка запалала яскравими вогнями і вказала шлях на свято найочікуванішим та найшановнішим гостям: Діду Морозу зі своєю онукою Снігуронькою, роль яких цього року виконали Якупов Данило та Снарь Вікторія. Дід Мороз та Снігуронька чудово провели час з ліцеїстами і в призначений час відправилися на наступне свято, адже цієї пори ці казкові герої мають встигнути відвідати зі своїми привітаннями всіх і кожного.

Але після завершення свята сюрпризи для ліцеїстів не завершилось, оскільки за останній рік ліцейна родина постійно проводила благодійні акції для збору коштів та продуктів для підтримки воїнів АТО, волонтери через яких вони працюють вирішили подарувати учням неймовірну дискотеку з використанням світлових ефектів, діджеем дискотеки був волонтер Попов Олег.

 

 

 

Переглядів: 491 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031