Субота, 27.04.2024, 03:45
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 24 » Наші успіхи у самоврядуванні!
12:27
Наші успіхи у самоврядуванні!

 Представники нашого ліцею (заст. директора з вих. роб. Дашковська Н.М., керівник гуртка  Супрун О.П. та президент учнівського самоврядування Шведова Д.Ю.) були учасниками святкування 10-ї річниці учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області, яке проходило 23 листопада 2016 року у Будинку культури ім. Т.Г. Шевченка.

Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області, учнівське самоврядування професійно-технічних навчальних закладів області.

На святі були присутні:

Марченко Владислав Петрович, заступник голови Запорізької обласної ради;

Озерова Тетяна Ярославівна, директор Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації;

Пустоваров Анатолій Іванович, заступник міського голови м. Запоріжжя;

Кобзарюк Олександр Олександрович, депутат Запорізької міської ради;

Савицький Олексій Сергійович, заступник директора департаменту, начальник управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради;

Паржницький Олександр Вікторович, директор Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області;

Ільченко Сергій Володимирович, голова Запорізької міської молодіжної ради;

Бабенко Наталія Вікторівна, голова громадської організації «Запорізький колорит»;

Ільмєва Тетяна Андріївна, президент благодійного фонду ДІМ і КО»;

Блінова Ірина Володимирівна, голова Олександрівської районної організації «Товариства Червоного Хреста»;

Михіранов Анатолій Володимирович, голова Запорізької міської організації «Миротворець»;

Лапін Ілля Євгенович, начальник штабу окремого 37-го мотопіхотного батальйону .

Розпочався форум під звуки Державного Гімну України, який співали всі присутні в залі.

Директор Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Озерова Тетяна Ярославівна від щирого серця привітала лідерів учнівського самоврядування. Підкреслила те, що області необхідні кваліфіковані робітничі кадри. Висловила думку про важливість підтримки молодої людини в реалізації нових ідей та проектів. Запропонувала об’єднуватись лідерам учнівського та студентського самоврядування загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів. Подякувала за активну життєву позицію.

Зі сцени лунали привітання від діючих та колишніх лідерів учнівського та студентського самоврядування, і всі вони висловлювали необхідність об’єднувати молодь заради спільних добрих справ.

Багато побажань висловлено і соціальними партнерами, які були вдячні активній учнівській молоді за їх небайдужі серця, патріотизм, відповідальність за себе і долю країни.

У ході святкового заходу відбулося нагородження грамотами Запорізької обласної ради, Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької міської ради, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області, Запорізької міської молодіжної ради, соціальних партнерів за кращу організацію роботи органів учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів та активну життєву позицію. Серед нагороджених був і наш навчальний заклад. Тетяна Ярославівна Озерова особисто вручила грамоту президенту учнівського самоврядування нашого ліцею Шведовій Дані.

У фойє Будинку культури ім. Т.Г.Шевченка  професійно-технічними навчальними закладами були представлені яскраві та змістовні експозиції й презентації, що відображали досягнення учнівського самоврядування навчальних закладів.

Представникам нашого ліцею на святі дуже сподобались номери художньої самодіяльності професійно-технічних навчальних закладів, які були наповнені духом патріотизму і гордості за наш рідний край, нашу державу.

 

Переглядів: 461 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930