П`ятниця, 19.04.2024, 18:46
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 3 » Вибори президента ліцею!
16:04
Вибори президента ліцею!

  Наш час потребує лідерів нової формації. Людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно. Проблема виховання молодих лідерів – це проблема підготовки людини майбутнього, людини, яка відповідає вимогам нового ХХІ століття.

Ось чому необхідні пошук і підтримка учнівської молоді, чиї особистісні переконання спрямованні на активну участь у громадському житті, молоді, яка, має організаторські здібності, усвідомлює себе потенційним лідером, має бажання використовувати свою енергію та здібності заради інших. Цілком очевидно, що навички управління суспільством стануть надбанням людини тоді, коли участь в учнівському самоврядуванні сприятиме набуттю вихованцем необхідних знань, умінь і досвіду соціальної дії.

Участь молодого покоління в учнівському самоврядуванні – важливий шлях і умова залучення учнівської молоді до радикальних перетворень, що відбуваються у нашому суспільстві. Найвідчутніші результати у формуванні соціально компетентної молоді дає широка варіативність учнівського самоврядування.

Учнівське самоврядування в нашому закладі існує багато років. Воно здійснюється через раду учнівського самоврядування, яку очолює президент ліцею. Традиційно його обирають на початку листопада. На початку жовтня приймались заяви від всіх хто бажає стати обличчям самоврядування. Комісія розглянула всі кандидатури та утвердила їх.

З 17 жовтня по 28 жовтня 2016 року пройшли передвиборчі перегони. Цього року балотувалися на цю посаду  3 кандидати: Склюєва Тетяна Сергіївна (гр. 58 К-2), Шведова Дана Юріївна (гр. 56 Об-2), Ященко Тетяна Анатоліївна (гр. 60-К1). Ознайомитися з їх передвиборчою  програмою можна було в стінах ліцею та на офіційній сторінці Вконтакті.

Як і в справжніх виборах був оголошений день тиші, коли всі агітаційні плакати та програми було прибрано.

2 листопада 2016 року відбулися чергові вибори Президента ради учнівського самоврядування. На перервах в холі працювала виборча дільниця, усі присутні учні мали змогу віддати свій голос за достойного на їх думку кандидата.

Представники Міністерства прав та порядку слідкували за проведенням виборів. Жодного порушення чи фальсифікації не було виявлено.

З представників адміністрації, педагогічного колективу та незалежних спостерігачів було створено Центральну виборчу комісію, до складу якої увійшли: голова ЦВК - , заступник голови ЦВК - , секретар ЦВК - , спостерігачі - .

За результатами  підрахунку голосів було оформлено відповідний протокол.

 Найбільшу кількість голосів отримала – Шведова Дана (48 %), друге місце зайняла Склюєва Тетяна (27 %), третє Ященко Тетяна (20%).

Результати виборів оголошено на лінійці 3 листопада 2016 року. Усі учні радо привітали оплесками нового президента.

 .       

 

Переглядів: 743 | Додав: vpl57 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930