П`ятниця, 26.04.2024, 04:00
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Василівський професійний ліцей"

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

В дні травневі, мріями багаті,

Коли щастя хлюпає з пісень,

Ми щороку зустрічаєм свято –

Перемоги – радісної день

 

    Травень... Це місяць буяння садів, місяць по-літньому теплих ночей і нескінченних солов’їних пісень... А ще це місяць, коли в далекому 1945 році змовкли останні постріли гармат, настала тиша і прийшов довгожданий, вистражданий, оплачений дорогою ціною мир.

    Щороку за доброю незмінною традицією з 70-х років у Василівському ліцеї проводяться урочисті заходи з нагоди Дня Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні, і цей рік не став винятком.

    Адміністрація ліцею та вихованці гуртка «Ліцеїст» об’єднавши свої зусилля створили яскравий святковий к ... Читати далі »

Переглядів: 550 | Додав: vpl57 | Дата: 13.05.2015 | Коментарі (0)

На передодні травневих свят Василівський ліцей радо вітав в своїх стінах всіх бажаючих на «День відкритих дверей».

Навчальний заклад відвідали учні з всіх шкіл міста Василівка та кількох шкіл Василівського району. Вони мали змогу оглянути матеріально-технічну базу ліцею, познайомитися з викладачами та ліцеїстами.

Нелегку роботу з організації та проведення взяли на себе вихованці гуртка «Ліцеїст». Учні розробили та представили презентації своїх професій. Екскурсію навчальним закладом, його майстернями та територією також проводили учні ліцею. Вони поділили гостей на групи за якими закріпили по 2 екскурсоводи, які розповідали про історію ліцею, розміщення класних кімнат, оснащення лабораторій та майстерень, бібліотеку, їдальню, в якій працюють учні професії «Кухар» та «Продавець», показали під час екскурсії гарно впорядковані ліцеїстами ... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: vpl57 | Дата: 05.05.2015 | Коментарі (0)

Переглядів: 477 | Додав: vpl57 | Дата: 24.04.2015 | Коментарі (0)

Вчора на базі ДНЗ «Василівський професійний ліцей» відбувся черговий етап конкурсу «Таланти твої, Україно!»

Василівський ліцей вітав у себе учасників конкурсу з Білозерського та Дніпрорудненського ліцеїв.

Гарні, милі, талановиті учні представляли свій навчальний заклад піснями, віршами та театралізованими постановками.

Вокальний гурт «Мрія» (Колмакова Валентина, Кравченко Яна, Плотнікова Олена, Титаренко Ірина), Дніпрорудненського ліцею, вразив яскравою піснею «Мова єднання». Та не менш яскравими були пісні кожної з учасниць гурту окремо, особливо, всіх присутніх у залі, зачарувала пісня «Намалюю тобі зорі» у виконанні Колмакової Валентини ... Читати далі »

Переглядів: 1070 | Додав: vpl57 | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)

         В рамках Всеукраїнської акції «Допоможи воїнам АТО» учні гуртка «Ліцеїст», що в Державному навчальному закладі «Василівський професійний ліцей» за підтримки адміністрації ліцею організували та провели благодійний ярмарок власноруч виготовлених солодощів. Жоден учень, викладач чи майстер не лишився байдужим. Ярмарок вдався на славу!!! Ласуни змогли побалувати себе, а заодно внести свій хоч і невеликий, але вклад у благородну справу.

            Всі кошти було перераховано волонтерам під керівництвом Савран Галини Степанівні для підтримки бригад 23 та 55, які знаходяться в зоні антитерористичної операції, де самовіддано захищаючи наші кордони. Серед них є й земляки з нашого району.

            ... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: vpl57 | Дата: 09.04.2015 | Коментарі (0)

Минулого року Василівський професійний ліцей відзначив 60-річчя з дня заснування. За ці роки заклад випустив близько 16 тисяч фахівців, забезпечуючи передусім аграрну галузь кваліфікованими механізаторами. Але, якщо раніше попит підкріплювався пропозицією, то сьогодні ситуація на ринку праці кардинально змінилася. Проблема працевлаштування стала актуальною для сотень тисяч випускників як вишів, так і закладів профтехосвіти.

Для того, аби консолідувати зусилля роботодавців, навчальних закладів, інших соціальних партнерів та обговорити спільні шляхи вирішення питання зайнятості молодих спеціалістів, на базі Василівського професійного ліцею відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Соціальне партнерство та якісна підготовка висококваліфікованих, конкурентоспро ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: vpl57 | Дата: 09.04.2015 | Коментарі (0)

Вербна неділя - дванадесяте свято, що відзначається в останню неділю Великого посту. Всі православні святкують вхід Господній в храм. В цей день відбувався урочистий вхід Ісуса Христа в Єрусалим. Жителі міста зустрічали Господа гілками пальмовими. Вони кидали гілки до його ніг. Від цієї події й пішла традиція приносити у Вербну неділю до церкви гілки пальми - вайї. Назва ж, Вербна неділя, походить від того, що на це свято віруючі приходять з гілками, як правило, вербових рослин - верби, шутки, або інших дерев, які першими розпускаються навесні, в ознаменування тих гілок, які різали іудеї, що зустрічали Ісуса в Єрусалимі. Якщо погода не дуже хороша і верба не цвіте, то віруючі приносять її гілочки додому заздалегідь, ставлять у воду, щоб до свята вони встигли розпуститися. Потім гілочки верби висвітлюють в храмі і приносять додому, ними легенько ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: vpl57 | Дата: 05.04.2015 | Коментарі (0)

«Матерів ніхто не вибирає,

як Вітчизна, мати теж одна»

 

День Матері відзначається у другу неділю травня, бо це місяць Пречистої Діви Марії, яка благословила у хресну путь свого єдиного сина – Спасителя людства.

В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сім'ї. Представники сильної статі нашого народу просили підмоги в небесної Матері. Богородиця стала опікункою лицарів українського духу – козацтва.

У Василівському ліцеї вирішили не чекати травня для такого прекрасного свята, як День матері, адже кожен день – це і є День Матері, матусі, мамочки!

Під чітким керівництвом викладача української мови та літератури Тинкалюк Любові Олександрівни, учні вчили вірші, пісні, готували монологи на честь величної жінки – Матері!

Чарівні ведучі, учень гр.19 Фролов Максим та викладач хімії Супрун Ольга, розповіли про історію свята матері. Виявл ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: vpl57 | Дата: 02.04.2015 | Коментарі (0)

Цього року у нашому Державному навчальному закладі «Василівський професійний ліцей» досі небувалий випадок – атестується 7 викладачів, 2-е майстрів виробничого навчання і вихователь гуртожитку.

На черговому засіданні методичної комісії, було влаштовано захист портфоліо учасників атестації педагогічних працівників.

Педагоги хвилювалися наче діти… Адже, цього разу, вони мали розповідати не свій доволі знайомий предмет, а захищати власні досягнення та переконати присутніх, що вони дійсно гідні того звання на яке претендують, чи то І-ІІ категорія, вища, чи навіть «старший викладач».

Присутніх порадувало те з яким творчим та досить креативним підходом поставилися їх колеги до створ ... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: vpl57 | Дата: 30.03.2015 | Коментарі (0)

8 Березня - свято всіх жінок, краси і ніжності!

4 березня, на передодні Міжнародного дня жінок, активісти гуртка «Ліцеїст» під керівництвом Супрун Ольги Петрівни відвідали дитячий садок «Струмочок» з метою створити з дітлахами святкові листівки для їхніх матусь.

Група, яку відвідали учні, має назву «Квіточка», наче маленьке весняне диво. Знайомство з «малюками-квіточками» відбулося досить дружно та весело.

Учні підготували заготовки для листівок і запропонували дітлахам разом їх розмалювати.

Вихователь групи Наталія Ульянівна роздала олівці і всі прийнялися за розмальовки…

... Читати далі »

Переглядів: 616 | Додав: vpl57 | Дата: 10.03.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 16 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930